Onze Missie

Crowdsuing verlaagt de drempel naar rechtspraak. Individuen brengen onrecht in de maatschappij aan het licht, en vinden aandacht en donaties voor hun zaak op Crowdsuing. Zaken komen vanuit de crowd, advocaten, stichtingen, verenigingen, of groepen mensen. Wij geloven in de onafhankelijkheid van de rechtspraak. Onze missie is om zaken met maatschappelijk belang makkelijker voor een rechter te krijgen, met meer middelen of meer aandacht.

De Mensen achter Crowdsuing

Stichting Crowdsuing is opgericht door drie vrienden die hun geloof in de rechtspraak hebben gecombineerd met hun kennis van internet, social media en crowdfunding. Altijd gericht op positief en stukje bij beetje de maatschappij verbeteren, in plaats van klagen over misstanden die daarmee niet verdwijnen.

De stichting wordt bekostigd door de oprichters zelf, die naast Crowdsuing allen een fulltime baan hebben. Rick is architect, Ronald crowdsourcing expert en Robbert werkt in information management. Stichting Crowdsuing is een sociale bijdrage en uit de hand gelopen hobby.

Crowdsuing werkt samen met tientallen advocatenkantoren die we regelmatig bezoeken. Voor informatie over die kantoren, kijk op LinkedIn en zoek naar het Crowdsuing Advocaten netwerk. Verder werken we samen met veel stichtingen en belangengroepen die we helpen bij hun zaken.